Link tab titleVierli Terrengpark > Nyheter > Parknyheter fra Vierli 2017


- Terrengpark for snowboard og twintip. En av Norges beste!


Parknyheter fra Vierli 2017

Vierli Terrengpark vil i år igjen satse videre på park. Lukas Vesely som vil ha sin tredje sesong som parkansvarlig på Vierli vil sammen med resten av staben jobbe knall hardt med å få på plass en god park så tidlig som mulig. Nytt av året er at Vierli utvider parksatsningen sammen med Clint Butcher og hans crew. 

Clint er tidligere parkansvarlig på Geilo og skal i førsteomgang være med på planleggingen av parken og bygging/ombygging ved flere anledninger gjennom sesongen.

Clint har lang erfaring med parkbygging og vil med sin kompetanse og erfaring bli dynamitt sammen med Vierli gjengen. Lukas har nå kommet til Vierli fra New Zealand hvor han har jobbet med å bygge park i sommer.

Vi har et håp om å åpne deler av parken lørdag 25 november, kulda bestemmer men vi oppdaterer kontinuerlig på FB og hjemmesider. Tidlig vil parken bestå av noen rails og hopp, vi kommer tilbake med detaljer.

I løpet av første uken i desember er det planlagt en større jobb for å få på plass setups for både nybegynnere og de mer erfarne. Planen er at parken skal inneholde 18-20 rails og hopp totalt gjennom sesongen med noe variasjon. XL hoppene og railsa vil for denne sesongen være på venstre siden (når du står i bunn) og enklere linjer for begynnere vil være på høyre siden.

Øvre del av parken vil består mer av snø element, så vi satser på en snørik vinter. I tillegg skal vi ha flere evets og arrangement i vinter, NC i snowboard arrangeres helgen 6-7 januar. Det gleder vi oss veldig til.

Vi har tatt en prat med Clint om hans tanker om samarbeidet med Vierli 

Kan du fortelle litt om deg selv og din bakgrunn?

Hei, jeg heter Clint Butcher og er opprinnelig fra Australia. Jeg har jobbet med park i snart 10 år, fra shaping og bygging til design. Jeg har også startet mitt eget selskap Shapecrew som nå har mange års erfaring med park konstruksjon, shaping på alle nivå og med events som f.eks. NM og Xgames, 

Hva er dine tanker om samarbeidet med Vierli?

Jeg er virkelig stoka. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Vierli denne vinteren. Vierli er kjent i store deler av Norge for sin park. Ved å kombinere Vierli sitt team sammen med Shapecrew så tror jeg det vil være en stor fordel mtp. å levere en svært god park. 

Hva er dine styrker som kan komme godt med når det gjelder parkbygging på Vierli?

Etter mange års arbeid med park så har jeg fått en del god erfaring. I tillegg er jeg fan av et «clean setup» i parker. Jeg er også veldig opptatt av hva brukerne av parken mener slik at vi kan tilpasse oss godt.

Hva er dine tanker om parken på Vierli?

Jeg har mange tanker og det er mange muligheter. Jeg liker en “clean layout and setup” slik at vi kan sikre en god “flow” gjennom parken. Vierli har en rask og effektiv heis som sikrer at brukeren kan få kjørt mye når de er her. Planen er å tilby en blå park på en side slik at nybegynnere og kids er happy med det. Vi skal i tillegg ha fokus på en top level treningsside på venstre siden slik at vi sikrer en park for de mer erfarne. Vi skal jobbe med en bra setup der vi sikrer at vi har muligheter for alle nivåer.Gleder meg til å kommer i gang. Så da er det bare å ønske gamle og nye parkfolk

Velkommen til en ny sesong på fjødde Vierli på Rauland!

SESONGKLARE: Clint og Vesely planlegger årets parksatsing på Vierli.This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.