Home > Aktør > Raulandsfjell > Aktuelt > The Boots Band - Skjærtorsdag på Raulandsfjell - afterski + konsert


Steep. Tough. Fun


The Boots Band - Skjærtorsdag på Raulandsfjell - afterski + konsert

Skjærtorsdag kommer The Boots Band til Rauland, rettere sagt Raulandsfjell Alpinsenter.
To av gutta (Lars Endrerud og Oddbjørn Holla) spiller på Afterski fra kl 15.00 - 20.00, deretter er det konsert inne fra 21.00 (20 års aldersgrense på kvelden)!

The Boots Band fra Notodden gikk imot strømmen og spilte countryrock i en by som er blå til beinet. Etter 19 år på veien er bandet nå klare med sin fjerde utgivelse. Denne gangen tar de steget fullt ut og synger på norsk. Tittelen på plata er Heddal, og den blir gitt av plateselskapet Grammofon.

Etter utallige konserter og sterke oppfordringer kom debutalbumet “Out in the Country” i 2003. Singelen “Caddilac Drive” ga guttene en topplassering på Norsktoppen og med låten “Sugar & Pai” fikk de sin første internasjonale linedancehit. 

CD-aktuelle

Nå er bandet altså aktuelle med fjerde CD produksjon. Innspillingen er gjort i Mytown studio i Vestfossen i løpet av 2015 og 2016. Tekstene omhandler alle sjatteringer i et liv. Fra fødsel til grav, via fest og fartskontroller til økonomisk opplæring og hagebenker som dukker opp når snøen går. Alle låtene er arrangert av bandet. Noen av tekstene tar utgangspunkt i Heddal og områdene rundt, men The Boots Band er tro mot countryarven og har selvfølgelig fått plass til en og annen låt hvor kjærlighet er temaet. Vokalist Oddbjørn Holla har skrevet alle låtene, med musikalske bidrag fra Lars Endrerud (Påsån) og Lasse Hafreager (Ein sutt). Avdøde Kjell Sanni fra Notodden har vært til uvurdelig hjelp på tekster. 

Lasse Hafreager har spilt piano og orgel i bandet de siste årene, og han bekler også rollen som produsent på Heddal. Hans profesjonelle musikk-karriere strekker seg 40 år tilbake i tid og startet da han som 17-åring ble med i Sambandet til Åge Aleksandersen. Derfra gikk ferden via Vazelina Bilopphøggers, CAN, CAN og videre til Hellbillies. Han har medvirket på over 40 plateutgivelser som tangent-spiller og et like stort antall som produsent.

13. April 2017

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
       V      


This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.