Home > Aktør > Raulandsfjell > Aktuelt > Gygra på Raulandsfjell - skredkurs, toppturer og frikjøring


Steep. Tough. Fun


Gygra på Raulandsfjell - skredkurs, toppturer og frikjøring

Velkommen til Gygra-kurs på Raulandsfjell i januar/februar. Gygra byr på skredkurs for deg som vil bli trygg i fjellet, toppturkurs og kurs i frikjøring.

Bli med på kurs med dyktige instruktører fra Gygra. Dette er NF godkjente eller internasjonalt godkjente tindeveiledere.

Pakkepris fra kr. 3.600,- inkl. kurs, fullpensjon og bruk av heis på Raulandsfjell. 

Kurspris uten overnatting kr. 2.000,- (frikjøringskurs) og 2.400,- (skred/toppturkurs)

2,5 dagers skredkurs

Bli med og ta eit helgekurs i snøskred. På skredkurset kan du tileigne deg praktisk kunnskap om kvar du kan ha det gøy på ski og korleis du kan gjera dette trygt. 

Kursdager 2018: 

  • 5-7. januar 
  • 2-4. februar 
  • 16-18. februar

Toppturkurs

Drøymer du om å nå toppen med ski, for så å ta av fellane og legge igjen nokre nydelege svingar ned igjen?Mange ser nå mulighetane for nettopp dette med skibestigningsutstyr eller splitboard og ønsker å oppleve stillheten på fjellet kombinert med fart og spenning ned igjen. Vil du lære meir? bli med på 2.5 dagars toppturkurs!

Kursdager 2018:

  • 29-31. desember
  • 19-21. februar
  • 16-18. mars

Frikjøringskurs

Skulle du ønske at du kunne sette nydelege puddersvinger for så å stompe ein backflip utfor ein klippe..?!! Vel, dette kan me ikkje love deg at du lærer på kurset, men at du skal få pusha grensene og ha det kult på ski utanfor løypene saman med ein god gjeng, det er definitivt eit mål for dette kurset!

Kursdager 2018:

10.-11. februar

23-24. februar (jentekurs)

OBS: Alle kurs trenger minst 4 deltagere for gjennomføring.

Bestilling/mer informasjon 

Kontakt Raulandsfjell på telefon 35 07 35 55 eller postSPAMFILTER@raulandsfjell.no <postSPAMFILTER@raulandsfjell.no> (Remove SPAMFILTER from the address) 

BLI TRYGG I FJELLET: Gygra arrangerer skredkurs på Raulandsfjell i vinter. (Foto: Illustrasjonsfoto)This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.