Link tab titleCamp Vierli > Aktuelt > Skatecamp på Camp Vierli


- The urban travellers home - in Rauland


Skatecamp på Camp Vierli

Påmeldingen for årets camper er nå i gang! 

Skatecamp 2017

Du kan nå melde deg på skatecamp på Camp Vierli for sommeren 2017. Vi arrangerer skatecamp i uke 26, 27 og 28.

5500,- pr. person. 

Påmelding her

Hvor:

Vi bor på hotellet Camp Vierli som ligger på Vierli, Rauland i Vinje Kommune i naturskjønne omgivelser omgitt av Tannsvatn og Raulandsfjell. Hotellet har en 150Kvm innendørs- og en 750kvm utendørs skatepark.

Les mer under menyen til høyre om Hotellet Camp Vierli og under Praktisk finner dere også info om “how to get here” m.m.

Hvem:

For alle skateinteresserte gutter og jenter uansett nivå. Ukescampene er både fra helt nybegynnere til meget erfarne. Det er undervisning og coaching for alle nivåer. 

Dette er i utgangspunktet camper der deltagere reiser alene. Det kreves litt selvstendighet for å reise alene og være borte en hel uke hjemmefra. Vi har satt nedre aldersgrense til 10 år. Men det er selvsakt mulighet for å ha med foreldre på campen. Ta kontakt med hotellet direkte for booking av rom. Det er også muligheter å bo i nærheten på hytter o.l. for evt. også å titte innom i løpet av uka.

Det er viktig for oss med god dialog med hjemmet både før, under og etter camps så det er bare å ta kontakt hvis noe uklart.

Når:

Uke 26,27 og 28 for skatecamper 2017. Mer info og bestilling gjør du her– > LES MER HER!This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.